Voksne

Fra mai til september har vi trening for voksne medlemmer en kveld i uken i Sandnes idrettspark. I 2021 blir dette trolig torsdager 20-21, og vi disponerer opptil tre baner dersom det er behov for dette.   

Treningen er åpen for voksne medlemmer i alle aldrer, damer og herrer, og med ulikt ferdighets- og ambisjonsnivå. 

Meld din interesse, så legger vi deg til i Spond-gruppen slik at alle parter kan ha oversikt over hvem som kommer på trening og evt. få informasjon hvis trening blir avlyst.

Er du nybegynner, er ikke dette treningen for deg. Introkurs og kurs for viderekomne passer bedre.  

Er du en erfaren tennisspiller med konkurranseerfaring, kan herrelaget være aktuell for deg. Les mer om herrelaget

Per i dag har vi ikke noe damelag – dette håper vi å få til på sikt. 

Sosialtennis

I løpet av sesongen inviterer vi til «Sosialtennis.» Uhøytidelig spillvarianter hvor man møter andre medlemmer på ulike nivå. Invitasjon går gjennom Spond. Det vil være en ansvarlig for igangsetting av aktivitet, som vil rullere på hvem som spiller sammen og hvilke spill. 

Uhøytidelig doublespill

Vi satser på å få igang en «liga» hvor man etter en liten oppvarming og innslåing, går i gang med å spille double. Format er «Fast 4», dvs. best av tre sett til fire games. 

Temasamlinger

En temasamling er 90-120 min. treningsøkt hvor det er et gjennomgående tema som utgjør hoveddelen i treningsøkten. Temasamlinger kjøres gjerne en lørdag og tar for seg ulike tema, som f. eks. serve, taktikk, nettspill etc. 

Semesterkurs

Vi deler kurssesongen i tre semester; januar-april (14 timer), mai-august (6 timer) og september-desember (14 timer). 

Vi har kurs både for nybegynnere, oransj nivå, grønt nivå og gult nivå. 

Intensivkurs

Vi tilbyr 4 timers intensivkurs for viderekomne. Et intensivkurs består av to økter på to timer to dager etter hverandre. Som oftest settes slike kurs opp lørdag-søndag.