Terminliste 2022

Aktiviteter for medlemmer 2022
TRENINGER OG KURS
Vi tilstreber å ha et treningstilbud til alle typer medlemmer, liten og stor, ny og erfaren, lave eller høye ambisjoner.

Vår kapasitet er best i utesesongen når vi disponerer tre tennisbaner de tidene vi ønsker. Ta gjerne kontakt i mars dersom man ønsker et kurs- eller treningstilbud i utesesongen som starter i mai.

Vår kapasitet i innesesongen har forbedret seg betydelig det siste året, men vil være begrenset så lenge vi ikke har tennishall i Sandnes. Vi har for tiden en kapasitet på 102 plasser. Vi tilbyr både blått, rødt, oransj, grønt og gult nivå - barn fra seks år til voksne.

TURNERINGER
Vi arrangerer fem turneringer i 2022.
Red tour: 12. juni
Orange tour: 11. juni
Green tour: 12. juni
Sandnes Open 17.-19. juni
Klubbmesterskap 26.-28. august

SAMLINGER
Vi inviterer til samlinger for rødt, oransj og grønt nivå, i tillegg arrangerer vi temasamlinger og sosialtennis for voksne. Invitasjonene kommer i Spond.

KLUBBUTVEKSLING ORANSJ / GRØNT NIVÅ
Vi tar sikte på å arrangere klubbutveksling med Randaberg/Egersund

LAGKAMPER
Vi har et herrelag som spiller i 5. divisjon og møter lag fra Farsund i sørøst til Randaberg i nordvest i løpet av utesesongen. Sesongen går fra mai til september.

FAMILIETENNIS
2020 og 2021 har vært amputert p.g.a. Corona. Ambisjonen framover er å tilby Familietennis en fredag/søndag i måneden.
Flere aktiviteter kan bli aktuelt etter hvert som behov melder seg og kapasiteten tillater dette.

KLUBBTUR
Voksne medlemmer tilbys tur til Kroatia i september 2022.

Lurer du på hva som menes med blått, rødt, oransj og grønt nivå? Les forklaring her: sandnestennisklubb.no/den-rode-traden-fra-blatt-til-gult-niva