Tennistilbud til inaktive unge og voksne – Integreringstennis – flyktingetennis

Sandnes Tennisklubb inviterte høsten 2017 til integreringstennis / gratis tennistrening tirsdager fra kl.21 til 22.00 på Toppform Senter. Tilbudet var også for inaktive folk som ønsker å komme igang med tennisaktiviteter.

Tilbudet gjenoppstår senere på vårparten 2018. Følg med på nettsidene og Facebook når det starter. Du / dere kan også sende en mail til post@sandnestennisklubb.no for ytterligere info.

«Folkepulsen» er et folkehelseprosjekt som skal skape økt fysisk aktivitet for målgruppene:
– inaktive unge og voksne
– nye landsmenn
– mennesker med funksjonsnedsettelser.

Klubben har gjennom Folkepulsen fått mulighet til å stille med instruktør, baller og tennisracketer en time i uka.

Presentasjon av treneren som vil vise og instruere deg:
Hei! Jeg heter Joakim Bjerkelund og er trener for Sandnes tennisklubb ved Toppform treningssenter. Jeg er 24 år og har de siste 3 årene studert i Oslo. Har før den tid jobbet av og på som trener fra 15 årsalderen. Over de årene har jeg opparbeidet meg erfaring i flere aldersgrupper og nivå.Jeg har mange år med konkurransespill bak meg og det er noe jeg ønsker å styrke hos dem som benytter seg av tilbudet hos Toppform treningssenter og Sandnes Tennisklubb. Folkepulsen gir inaktive folk som ønsker å komme igang med tennisaktiviteter gratis!

Kom å se hvilket tilbud Sandnes tennisklubb og Toppform treningssenter kan gi deg og dine venner / familie!

For å spille på innendørsbanene, må du ha rene sko med lys såle som ikke setter merker på dekket.
Vel møtt senere på vårparten 2018!