Tenniskurs ved Buggeland skole høsten 2015

Informasjon on tenniskurs for barn 1.+. trinn i nærområdet Bogafjell/Håbafjell/Austrått/Figgjo høsten 2015

Vi setter stor pris på at du viser interesse for tenniskurs i Sandnes tennisklubb. Vi ønsker med dette å informere om tilbudet vi har ved Buggeland barneskole

Trener:
Treneren vår heter Attila Sáros. Han har instruert ved Buggeland skole våren 2015 og fortsetter med dette fra høsten.

Sted:
Buggeland skole, Buggelandskogen 5, 4324 Sandnes.
Inngang til garderober og gymsal er på oppsiden av skolebyggningen.

Tid:
Onsdager kl 17:00 – 19:00 og Torsdag klokken 17:00 – 20:00. Klubben disponerer gymsalen begge dager og treningsgrupper vil bli delt opp etter aldersfordeling. Sannsynligvis vil barn fra 5-8 år spille 17:00 – 18:00 og barn fra 9-12 år spille fra 18:00 til 19:00. Endelig inndeling vil vi komme tilbake til når vi ser endelig påmeldingsliste.

Oppstart er fra onsdag 9. september.

Vi har av Sandnes kommune blitt tildelt gymsalen frem til sommeren. Treningsdager følger skoleruten. Gymsalen er stengt på dager med skolefri. I praksis vil det derfor ikke bli trening i høstferien. Oppstart igjen blir første onsdag etter høstferien.

Påmelding:
Det er mulig med påmelding fram til 1.september i første omgang. Påmelding skjer ved utfylling av eget skjema som sendes til kurs@sandnestennisklubb.no

Dersom dere vil være behjelpelige med å bringe informasjon om kurset og aktivitetene til Sandnes tennisklubb videre til venner og bekjente setter vi umåtelig stor pris på det. Informasjon finner alle på internettsidenwww.sandnestennisklubb.no og på Sandnes tennisklubb sin Facebook-side. Norges tennisforbund har mye aktuell informasjon og en svært aktiv internettside www.tennis.no samt en svært aktiv Facebook-side.

Utstyr:
Skolen krever at innesko uten svarte såler skal benyttes slik at en ikke ødelegger gulvet i gymsalen.
Sandnes tennisklubb har racketer til forskjellige aldre, ulike baller (røde, orange og grønne), tennisnett, linjer, kjegler etc. for trening. Dersom barnet ønsker å ta med seg sin racket er det bare hyggelig. Trener vil være behjelpelig med å se at barnet ikke har for stor racket. Ta gjerne med vannflaske.

Alle som deltar på tennisskole eller kurs i regi av Sandnes tennisklubb må ha medlemskap i klubben.

Kostnad:
for 2015 er kr. 600,- for personer over 18 år, kr. 300,- under 18 år. Ca halvparten av medlemskontingenten går til medlemskap i Norges tennisforbund. Egen faktura kommer vil bli tilsendt på medlemsavgift.

INFORMASJONSSIDE

PÅMELDINGSSKJEMA